#91 2010-03-30 21:16:30

Sam Uley

Wilkołak

Punktów :   

Re: Klif

Co? Wiem, że ich lubisz ale nie myślałem, że aż tak bardzo. Rozumiem twoją decyzję ale chciałbym tą wizytę przełożyć na później. A co do twojego pomysłu uważam go za głupi ale to twoja sprawa. *powiedział podniesionym głosem*
Wiesz, że inne wilki mogą tego nie zaakceptować? *spytał i spojrzał na niego ze złością lecz i pobłażliwością*

"... Czkaj ty kanalio strzelająca ludziom w plecy! Zaraz Ci halucynacja rozproszy wszystkie zęby z pyska."
Maja Lidia Kossakowska
"Zbieracz burz" tom 1

#92 2010-03-30 21:21:01

Seth

Wilkołak

Punktów :   

-Głupi...*warknął*..sam jestes głupi...*dodał podniesionym głosem*...Ty nie wiesz dlaczego taką decyzje podjąłem i ja jestem z niej zadowolony, to że Tobie nie odpowiada to nie twoja sprawa..
*poczuł znajomy dreszcz wzdłuż kręgosłupa*
-Szczerze...w nosie mam zdanie innych wilków..nic im do tego gdzie mieszkam...*warknął po chwili*

Ostatnio edytowany przez Seth (2010-03-30 21:21:38)

" Szczęście znajduje się w tobie. Zaczyna się na dnie twojego serca, a ty możesz je wciąż powiększać, pozostając życzliwym tam, gdzie inni bywają nieżyczliwi; pomagając tam, gdzie już nikt nie pomaga; będąc zadowolonym tam, gdzie inni tylko stawiają żądania. Ty potrafisz się uśmiechać tam, gdzie się narzeka i lamentuje, potrafisz przebaczać, gdy ludzie ci zło wyrządzają. "
-by Bella.

#93 2010-03-30 21:26:06

Sam Uley

Wilkołak

Punktów :   

Seth uspokój się. Dobrze Ci radzę. Nie chcę z tobą walczyć. Lecz jeśli mnie do tego zmusisz wiedz, że nie będę miał dla Ciebie litości. *powiedział spokojnie patrząc na chłopaka*
Mi nic do tego gdzie mieszkasz a tym bardziej co robisz więc może by tak się opamiętaj. To może się źle dla któregoś z nas skończyć. *przypomniał mu, że nie są niezniszczalni jak wampiry i mogą siebie na wzajem dotkliwie ranić.*

"... Czkaj ty kanalio strzelająca ludziom w plecy! Zaraz Ci halucynacja rozproszy wszystkie zęby z pyska."
Maja Lidia Kossakowska
"Zbieracz burz" tom 1

#94 2010-03-30 21:29:50

Seth

Wilkołak

Punktów :   

-I ściągnąłęś mnie tu tylko po to żeby spytac o takie bzdury...no Sam litości...*prychnął zirytowany, po tej walce z wilkołaczką był nabuzowany, a dodatkowo po tym jak wyznał Kate miłość, wystarczy jeszcze jakaś iskra i zmieni się w wilka*
-Więc żebys wiedział od razu..żeby nie było nie domówień w Sforze, bo i tak się dowiesz prędzej czy później, zakochałem sie w Kate z wzajemnością...*spojrzał na niego czekając reakcji*...

" Szczęście znajduje się w tobie. Zaczyna się na dnie twojego serca, a ty możesz je wciąż powiększać, pozostając życzliwym tam, gdzie inni bywają nieżyczliwi; pomagając tam, gdzie już nikt nie pomaga; będąc zadowolonym tam, gdzie inni tylko stawiają żądania. Ty potrafisz się uśmiechać tam, gdzie się narzeka i lamentuje, potrafisz przebaczać, gdy ludzie ci zło wyrządzają. "
-by Bella.

#95 2010-03-30 21:34:19

Sam Uley

Wilkołak

Punktów :   

Seth do jasnej cholery. Czy Ci na rozum padło? Zamieszkanie z Cullenami to jedno ale pokochanie jednej z ich rasy to drugie. Wiem, że na wpojenie nie ma rady ale wampir? Nasz przeciwnik? W coś ty się wpakował bracie? *krzyknął na niego będąc u kresu wytrzymałości. Rozumiał miłość ale nie rozumiał jego decyzji i porywczości uczuć. Teraz zaczął dopiero myśleć jaki to skandal wywoła.*
A czy chociaż pomyślałeś jaki skandal to wywoła wśród Quiletów? *wrzasnął nie kontrolując złości*

Maja Lidia Kossakowska
"Zbieracz burz" tom 1

#96 2010-03-30 21:41:06

Seth

Wilkołak

Punktów :   

*już pierwsze zdanie przesądziło o przemianie chłopaka, postąpił krok do przodu i po chwili w jego miejscu stał wilk z najeżoną sierścią na karku, wspiął się na tylne łapy i przewrócił Sama*
-Sam przesadziłeś...a co Ty nie pamiętasz jak zostawiłeś Leah bo wpoiłeś się w Emily...tego nie pamiętasz....*wakrnął*
-Skandal...jaki skandal nie jęcz jak stara dewotka....*warknął*
-Co z tego że Kate jest wampirem, kocham ją i nic tego nie zmieni..jakoś nie czepiasz się Jake'a i Ness... *kłapnął zebami przy jego uchu*
-Może i mi padło na rozum...ale nie żałuje tego że ją kocham...wampir nie wampir to kobieta której pragnie me serce
*patrzył mu w oczy obnażając kły, nie chcial mu zrobić krzywdy ale wiedział ze inaczej sie nie da*

Ostatnio edytowany przez Seth (2010-03-30 21:41:54)

-by Bella.

#97 2010-03-30 21:47:15

Sam Uley

Wilkołak

Punktów :   

*Uchylił się w ostatnim momencie i już stał przed nim jako wilk. Patrzył na niego żółtymi ślepiami szczerząc kły*
- Pamiętam...To była najpiękniejsza chwila mego życia. Wiesz ile musiałem przecierpieć przez twoją siostrę. Ile docinków musiałem wysłuchać w swojej głowie? *pytał patrząc na Setha. Wiedział, że walka jest nieunikniona ale bał się zrobić mu krzywdę. Sam wolał się podłożyć niż skrzywdzić zakochanego wilka, który po części miał rację.*
- Jeśli chcesz walczyć to proszę, jestem gotowy. Ale ostrzegam łatwo nie będzie. *warczał coraz głośniej a ślepia strzelały błyskawicami*

Maja Lidia Kossakowska
"Zbieracz burz" tom 1

#98 2010-03-30 21:52:15

Seth

Wilkołak

Punktów :   

-Tylko to nie Ty patrzyłeś jak Leah płacze po kątach...jesteś samolubny..wiesz...liczyło się tylko szczęści Twoje i Emily..a co z Leah..troche Ci sie należało.. *zniżył łeb obnażając groźnie kły*
-Nie liczysz sie tylko Ty i Twoja racja inni też mogą ją mieć..ja moge być szczęśliwy przy Kate.ale daj na to szanse i nie skreślaj tego od razu *rzucił się na niego i tym razem celnie przyszpilił go do ziemi*
-Leah jest taka przez Ciebie.....sam wiesz że kiedyś była inna *kłapnął zębami przy jego uchu*

Ostatnio edytowany przez Seth (2010-03-30 21:59:19)

-by Bella.

#99 2010-03-30 21:57:33

Sam Uley

Wilkołak

Punktów :   

Seth nic na to nie poradzę. Wpojenie to wpojenie i nie cofniesz tego. Dam wam szansę ale wiedz, że to będzie trudny związek. Cieszę się twoim szczęściem lecz po prostu tego nie rozumiem. A wracając do Leah to w końcu znajdzie kogoś kto jest jej przeznaczony. Jestem tego pewien. Wpojenie to przeznaczenie naszej rasy. *powiedział i próbował się uwolnić spod łap Setha. W końcu silnie pchnął przednimi łapami i wstał otrzepując się z ziemi. Zaczął okrążać młodego wilka czekając na jego atak. Sam nie zamierzał atakować. Przynajmniej na razie. Z jego ucha ciekła stróżka krwi*

Ostatnio edytowany przez Sam Uley (2010-03-30 22:02:36)

Maja Lidia Kossakowska
"Zbieracz burz" tom 1

#100 2010-03-30 22:03:46

Seth

Wilkołak

Punktów :   

*bacznie obserwował jego ruchy, wkurzało go to że obchodzi go dookoła*
-Wiem że będzie trudno, ale sie nie poddam, naprawdę ją kocham..zrozum to nie jestem już dzieckiem..
*spojrzał na niego zdziwiony*
-Czego tu nie rozumieć..zakochałem sie i chce być szczęśliwy....i o dzięki że dajesz szansę, ale wiedz że nawet bez niej nadal byłbym z nią... *kiwnął łbem na potwierdzenie swych myśli*
-Znajdzie...ale nawet nie wiesz jak długo cierpiała po tym jak ja zostawiłes....wszyscy rozumiemy czym jest wpojenie... *usiadł spokojniej już, ale nadal był wściekły*
-Co to ma za znaczenie że Kate jest wampirem... *spojrzał pytająco na Sama*

Ostatnio edytowany przez Seth (2010-03-30 22:03:54)

-by Bella.

#101 2010-03-30 22:09:38

Sam Uley

Wilkołak

Punktów :   

Ma to tylko jedno znaczenie. Z tego co pamiętam całe basze plemię od lat walczyło z wampirami. A ty zakochując się w jednej z nich tworzysz zupełnie nową historię. Wiem, że ją kochasz. Słyszę twoje myśli. Ale nie mogę pojąć jak to możliwe. Z resztą nie ważne. Widocznie tak chciał los. A Leah wprawdzie nadal jest atrakcyjną dziewczyną ale niestety pech chciał, że trafiło na kogo innego. Musi w końcu to zrozumieć. *mówił coraz bardziej wściekły, patrzył na chłopaka zadowolony, że ten nie wie co się święci. Nagle skoczył na Setha i przewrócił go na bok raniąc mu bok pazurem. Jeśli chciał walki będzie ją miał. Wylądował na samiutkiej krawędzi klifu. Teraz nie miał już dokąd uciec. Był zdany na jego los.*

Maja Lidia Kossakowska
"Zbieracz burz" tom 1

#102 2010-03-30 22:16:45

Seth

Wilkołak

Punktów :   

-Dla mnie to nie ma znaczenia...ona nie jest taka jak tamte wampiry *odparł, on sie łatwo wsciekał, ale i łatwo odpuszczał**nie zdążyl uchylić się przed Samem*
-Pogięło Cię... *warknął i przekręcił się uderzając go łapą w pysk, zostawil na nich szramy po pazurach, sam też tym rozwalił sobie bardziej bok o jego pazur*
*szarpnął się dość mocno*
-Zmieniam o Tobie zdanie Sam...Leah miała rację...dupek z Ciebie *warknął i uderzył go drugi raz pogłębiając szramy na pysku tamtego*
-Puść mnie.... *zażądał szarpiąc się*

Ostatnio edytowany przez Seth (2010-03-30 22:17:04)

-by Bella.

#103 2010-03-30 22:20:55

Sam Uley

Wilkołak

Punktów :   

*Nie mógł odskoczyć i pchnięty przez Setha spadł z Kilfu prosto w spienioną kipiel pod nim. Woda natychmiast zabarwiła się na czerwono a Sam rozpaczliwie machając łapami zaczął z trudem płynąć w stronę plaży. Za nim ciągnął się pas czerwieni. Gdy w końcu wyszedł na brzeg zwalił się ciężko na piasek łapiąc oddech płytkimi chustami. Seth go pokonał ale on był zadowolony. Teraz wiedział, że dobrze wybrał. Po chwili pochłonęła go ciemność.*

Maja Lidia Kossakowska
"Zbieracz burz" tom 1

#104 2010-03-30 22:25:26

Seth

Wilkołak

Punktów :   

*zerwał się na równe łapy*
*powlókł się w krzaki, sam miał mocno rozwalony bkok przez Sama*
*po chwili wybiegł stamtąd jako człowiek w krótkich spodenkach, z rozbiegu zeskoczyl z klifu i wskoczył w spienione fale, wypłynął a woda na około zrobiła się również czerwona*
*powoli dopłynął do plaży i sam ledwo się wygramolił z wody i wyczołgał sie na plaże*

-by Bella.

#105 2010-04-01 11:13:19

Nick

Administrator

Punktów :   

*szedł przed siebie aż doszedł na klif*
*usiadł na krawędzi i wpatrzył się przez szkła swoich okularów przeciwsłonecznych w morze*

Stopka forum

RSS