Opis forum
Cullen
*Spojrzała na niego trochę zdziwiona.*
-No śmiało.
*Uśmiechnęła się zachęcająco.*
Cullen
*Patrzała na niego prawie z otwartą buzią. To była najszczęśliwsza chwila w jej życiu. W jej oczach pojawiły się łzy.*
-Oczywiście, że tak.
*Uśmiechnęła się.*
Cullen
*Odwzajemniła pocałunek.*
-Ja Ciebie też.
*Spojrzała na pierścionek a później na niego.*
Cullen
-No oczywiście.
*Uśmiechnęła się i pocałowała go.*
Wszedł na klif i usiadł nad krawędzią. Spuścił głowę i wpatrzył się w fale. Nie chciał się pokazać na weselu bo nie wiedział co mógłby tam robić. Tylko wystawiałby się na pośmiewisko gości. Nagle wziął w rękę garść kamieni i z całej siły cisnął w morze by wyładować swój gniew.
Człowiek
*Po chwili ujrzała Sama. Stanęła za nim. Milczała.*
- Witaj piękna. *powiedział nie patrząc na nią.*
- Wiedziałem, że przyjdziesz. *dodał po chwili dziwnym tonem wypranym z emocji.*
Człowiek
*Usiadła obok niego.*
-Gdzie byłeś?
*Spojrzała w morze.*
- Pilnowałem domu clearwaterów by nikt nie zaatakował Seth'a i Vasilii. - powiedział spokojnie. Jego wzrok był wbity w morze. A oczy miał pełne łez.
Człowiek
*Pokiwała głową. Spojrzała na niego i dostrzegła w jego oczach łzy.*
-Co się stało?
- Zawiodłem swoich braci, swoich przyjaciół. To się stało. *powiedział dalej patrząc w morze*
Człowiek
*Przytuliła go.*
-Nie mów tak. Starałeś się.
*Szepnęła.*
- I co z tego wyszło? Seth jest na mnie wściekły. Vasilii pewnie też. Nawet ty się na mnie gniewasz. *powiedział spokojnie i spojrzał na nią. Wiedział, że to go nie uspokoi ale sam widok jej twarzy był kojący.*
Człowiek
-Seth i Vasilli Ci wybaczą. Ja byłam w Twoim imieniu.
*Położyła mu głowę na ramieniu.*
-Nie gniewam się.
*Szepnęła.*
*sms do Emily*
Przekaż Samowi..bo pewnie jest wilkiem że wyjeżdżam z Vass, na nasz miesiąc poślubny...Seth